Ospina: 'Vi er motiveret for at slå Barca ud'

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.08.20

© UEFA


På pressemødet før aftenens kamp mod Napoli, var det målmanden David Ospina, der mødte op sammen med træneren Gennaro Gattuso. Her havde han stor respekt for Barca, men Ospina lagde ikke skjul på hvilket resultat han håber på. 

'Vi ved hvor vigtig denne kamp er. Vi er godt forberedte og vi kommer til at give alt det vi har. Vi kommer med stor motivation for at slå Barca ud efter en uge med gode forberedelser. Vi er klar over hvilke kvaliteter Barca har. Vi håber at gøre vores arbejde og vi forventer et godt resultat' sagde Napoli-målmanden på pressemødet forud for aftenens kamp.

Herefter fik Lionel Messi en kommentar med på vejen, som Ospina har stor respekt for. 'Vi ved hvilken spiller Messi er. Han kan ændre enhver kamp på ethvert tidspunkt. Vi skal være fokuserede og spille vores spil mod Barca' sagde han om den argentinske superstjerne.

Til slut kom Opsina med en sidste kommentar inden kampen. 'Det har været en usædvanlig sæson. Vi mistede alt for mange point i Serie A. Nu er vi nået hertil og vi ønsker at opnå noget stort for denne klub' afsluttede han.

Spil på kampen hos bet365
- Barca vinder med 4-0: 21,00
- Messi scorer kampens første mål: 3,50
- Kampen afgøres i forlænget spilletid: 11,00
Spil ansvarligt +18

644x70

.:FORSIDE:.