fbpx

Osasuna og Betis slås om Abdes underskrift

FCBARCELONA.DK - 23.06.22

// Abdessamad Ezzalzouli

Abdes fremtid er endnu ikke afgjort og det er muligt, at han slutter sig til førsteholdets sæsonforberedelser den 4. juli. Her får han chancen for at vise sig frem for Xavi, men klubber som Osasuna og Betis følger ham tæt.

Trods status som B-holdsspiller for Barca er Abde et eftertragtet navn i La Liga. Det er indlysende at han skal spille på et højere niveau end Barcas næstbedste mandskab, men spørgsmålet er hvor.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi skulle angiveligt overveje at beholde Abde i førsteholdstruppen, men så vil det blive som reserve, for angrebet er godt besat i forvejen. Derfor er det slet ikke umuligt, at den 20-årige angriber skifter klub i løbet af sommeren, for at være sikker på at få spilletid.

Roma og Rayo Vallecano har tidligere været nævnt på rygtebørsen, men nu skulle det være klubber som Osasuna og Betis der er mest lune på spansk-marrokaneren. De lurer i kulissen og venter på om Abde er klar til at forhandle. Det fortæller avisen Sport.

Det mest sandsynlige udfald er nok, at Abde ser tiden an i sæsonforberedelserne, men sikkert er det, at han ikke kommer til at mangle tilbud, hvis han vælger at skifte klub. Hans kontrakt med Barca løber til 2024.

.:FORSIDE:.