fbpx

Osasuna møder frem med pokalfinalen i tankerne

FCBARCELONA.DK - 02.05.23

// Osasuna

Barca skal forsøge at tage endnu et skridt mod et mesterskab, når de i aften tager imod Osasuna på Spotify Camp Nou. Baskerne skal spille pokalfinale mod Real Madrid på lørdag og det vil naturligt påvirke deres fokus.

Osasuna er ikke vant til at kæmpe med om titler, så det er kæmpe stort for dem, at skulle spille finale i Copa del Rey, et opgør der spilles lørdag aften og hvor Real Madrid er modstanderen.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Derfor kan det nærmest ikke undgås, at holdet fra Baskerlandet har pokalfinalen som deres primære fokus, når holdet løb ind på Camp Nou i aften. Det kan komme til at påvirke træner Jagoba Arrasates dispositioner til kampen, ligesom spillerne mentalt vil være påvirket af, at de skal undgå skader inden pokalfinalen.

Med pladsen i pokalfinalen er Osasuna allerede sikret en plads i næste sæsons spanske Supercup, uandet om de vinder eller taber. En pokalsejr vil dog give en plads i europæisk fodbold og også det vil være meget stort for klubben fra Pamplona. Der står derfor rigtig meget på spil for dem.

Det er derfor naturligt at pokalfinalen fylder meget hos det gæstende hold på Spotify Camp Nou i aften og det skal Barca forsøge at udnytte til at hente tre point mere i mesterskabskampen..:FORSIDE:.