Optakt: Villarreal - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 05.07.20

© Getty Images

Det ligner endnu en rigtig svær opgave på udebane, når Barca i aften besøger formstærke Villarreal, der er ubesejret efter coronapausen. Samtidig har Barca panisk brug for alle tre point. Læs her vores optakt til aftenens kamp.

Skal man dømme ud fra den aktuelle formkurve, er Villarreal favorit, når de i aften på eget græs tager imod FC Barcelona. I de seks kampe der er spillet efter coronapausen, har Villarreal vundet fem og spillet én uafgjort, mens Barca har vundet tre og spillet tre uafgjort.

Villarreals flotte resultater indbringer dem en 5. plads i tabellen, blot tre point fra Sevilla på den 4. plads, der giver adgang til næste sæsons Champions League. Det er med garanti med til at motivere Villarreal-spillerne i aften.

På sit pressemøde i går udtrykte Quique Setién da også forsigtighed op til kampen. 'Det er et af de hold der har gjort det bedst efter pausen. De gør det virkelig godt og deres spillere er i god form. De forsvarer sig godt og kommer til at udfordre os' sagde han blandt andet.

I går udtog Barca-træneren følgende trup: Ter Stegen, Neto, Semedo, Piqué, Lenglet, Alba, Junior Firpo, Busquets, Rakitic, Vidal, Sergi Roberto, Arthur, Messi, Suárez, Griezmann, Braithwaite, Iñaki Peña, Araujo, Monchu, Puig, Fati, Cuenca, Morer og Collado.

Dembélé, Umtiti og De Jong sidder alle ude med skader.

Barcas problemer denne sæson skal primært findes på udebane, hvor de har smidt rigtig mange point. Kun seks ud af 16 kampe er vundet og den statistik er der brug for at forbedre i aften, hvis håbet om det tredje mesterskab i streg skal holdes i live.

Da de to hold mødtes tidligere på sæsonen i det omvendte opgør i september, vandt Barca med 2-1 på Camp Nou, men det skete med noget besvær og uden for alvor at overbevise.

Inden Barcas kamp mod Villarreal i aften, mødes Real Madrid og Athletic Club Bilbao i Bilbao, et opgør der fløjtes i gang kl. 14.00. Her håber alle Barca-fans på hjælp fra Bilbao, så der bliver mulighed for at mindske de hvides forspring.

Kampen mod Villarreal spilles kl. 22.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.