Optakt: Valencia - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 25.01.20

© Getty Images

Det ligner på forhånd en rigtig svær opgave for Quique Setién og hans spillere, når de i eftermiddag besøger Valencia på Mestalla. Læs her vores optakt til eftermiddagens opgør.

Det er ligaens nr. 1 fra Barcelona der gæster nr. 7 fra Valencia, når kampen fløjtes i gang kl. 16 i eftermiddag. Valencianerne kæmper hårdt for en top 4 placering, der giver adgang til næste sæsons Champions League og derfor bliver det et topmotiveret mandskab som Barca møder.

Valencia er ubesejret hjemme på Mestalla i ligaen denne sæson, hvor det er blevet til fem sejre og fem uafgjorte. Da Barca samtidig har haft problemer på udebane i denne sæson, med kun fire sejre i ti kampe, tegner det til en meget jævnbyrdig affære.

På sit pressemøde i går håbede Quique Setién på, at Valencias offensive stil vil give hans spillere plads. 'Det er et godt hold med gode spillere. De er i stand til at angribe os, men vi får også mere plads end i vores seneste kampe og det skal vi udnytte' udtalte han.

Setién udtog følgende trup i går: Ter Stegen, Iñaki Peña, Semedo, Piqué, Lenglet, Umtiti, Alba, Junior, Busquets, Rakitic, Vidal, Arthur, Sergi Roberto, De Jong, Messi, Griezmann, Fati og Collado.

Suárez, Neto og Dembélé er ude med skader, mens Riqui Puig er ude grundet sygdom. Derudover har Setién set bort fra Pérez og Wagué.

Det er den tidligere Barca-spiller Albert Celades, der er træner for Valencia. På sit pressemøde i går håbede han på, at Valencia stadig er ubesejret hjemme efter mødet med Barca. 'Vi håber at kunne fortsætte den gode stime på Mestalla. Med støtten fra vores tilhængere og en god stemning, håber vi på et godt resultat' kom det fra ham.

Som nævnt fløjtes kampen i gang kl. 16.00 og det kan ses direkte på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.