Optakt: Sevilla - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 23.02.19

© Getty Images

Det er to hold i aktuelle problemer der mødes i dagens kamp mellem Sevilla og Barca, for begge mandskaber har smidt point på det seneste og har derfor brug for en sejr, for at få skabt lidt ro. Læs her vores optakt til kampen.

Barca har kun vundet en enkelt af deres seneste fem kampe, nemlig 1-0 over Valladolid, hvor spillet bestemt ikke fungerede. I ligaen spillede Barca uafgjort mod Valencia og Bilbao og det er kun fordi at både Atlético de Madrid og Real Madrid har smidt point, at Barcas forspring nu er på 7 point.

Også Sevilla oplever problemer med spillet. De blandede sig i topkampen i starten af ligaen, men med kun en enkelt sejr i de seneste otte runder, er de nu reelt røget ud af mesterskabskampen. Nu slås de indædt for at holde fjerdepladsen, der giver adgang til næste sæsons Champions League.

På sit pressemøde i går, lagde Ernesto Valverde da heller ikke skjul på, at kampen har enorm betydning. 'Der er ingen tvivl om, at kampen mod Sevilla i morgen er meget vigtig for at holde vores forspring og måske udbygge det. En sejr over et stærkt hold som Sevilla vil være et kæmpe skridt mod ligatitlen. Vi skal som minimum holde vores forspring ned til forfølgerne' sagde han.

Efter fredagens træning udtog han følgende 18 spillere: Ter Stegen, Iñaki Peña, Semedo, Piqué, Lenglet, Umtiti, Murillo, Alba, Busquets, Rakitic, Vidal, Aleñá, Sergi Roberto, Coutinho, Messi, Malcom, Dembélé og Suárez.

Sevilla-træner Pablo Machín, var også respektfuld da han  i går så frem mod kampen. 'Barca viser altid deres bedste version mod os. Det er fordi de respekterer os og vi spiller lige op med dem. Vi håber at kunne spille en kamp som den i Copa del Rey' sagde han med henvisning til Sevillas 2-0 sejr over Barca for blot en måned siden.

Machín har udtaget følgende trup: Vaclik, Juan Soriano, Jesús Navas, Sergi Gómez, Mercado, Wöber, Simon Kjær, Arana, Amadou, Banega, Rog, Roque Mesa, Sarabia, Franco Vázquez, Promes, Munir, Ben Yedder og André Silva.

Kampen fløjtes i gang kl. 16.15 og kan ses direkte på TV2 Sport.

Spil på kampen hos Youbet
- Barca vinder: 1,90
- Messi som første målscorer: 3,75
- Messi rammer træværket: 6,00

.:FORSIDE:.