fbpx
Annonce

Barca møder i aften et Sevilla-mandskab i krise

Simon Arun Vrábel - 03.09.22

// Sevilla

Når Barca i dag drager til Andalusien for at møde Sevilla, venter der et hold i krise som endnu ikke har vundet en kamp i La Liga. Det til trods plejer kampene imod Sevilla at være både jævnbyrdige og intense.

Alt imens medier, fans og den sportslige ledelse har haft fuldt fokus på afslutningen af transfervinduet, så har Xavi og hans spillere forberedt sig på kampen imod Sevilla. Det andalusiske storhold har startet sæsonen skidt, men netop den faktor kan skabe ekstra motivation og dermed gøre kampen endnu sværere for Barca i aften.

Anført af Julen Lopetegui har Sevilla startet sæsonen intet mindre end forfærdeligt med kun ét point i tre kampe, så Champions League aspiranterne jagter endnu deres første sejr. Sæsonen startede ud med et 2-1 nederlag ude mod Osasuna, hvorefter det blev 1-1 hjemme imod Real Valladolid. Den seneste kamp tabte Sevilla også med 2-1 ude imod oprykkerne fra U.D. Almeria. Disse resultater gør, at andaluserne ligger på en skuffende 15. plads med kun ét point.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sevilla har oplevet en enorm udskiftning i truppen i sommerens transfervindue hvor 13 nye spiller har erstattet afgangen af 13 spillere fra sidste sæson. Af de mest interessant afgange er Jules Koundé, der som bekendt nu er i Barca, Lucas Ocampos (Almeria), Anthony Martial (Manchester United) og den tidligere Barca-spiller Munir El Haddadi som er draget til Getafe.

Til gengæld har Sevilla også forstærket sig med en række interessante spillere og med danske briller er Kasper Dolberg mest iøjnefaldende, da han er ankommet på leje fra OGC Nice. Derudover er den tidligere Real Madrid-spiller Isco også ankommet til Sevilla sammen med Adnan Januzaj fra Real Sociedad.

Sevilla og Barca har mødt hinanden hele fem gange siden februar sidste år og den samlede målscorer er 7-3 i catalanernes favør. Barca har vundet tre ud af de fem kampe imens Sevilla har vundet en enkelt og ét endte uafgjort.

Barca kommer derfor ind til opgøret både med statistikken på sin side men også en stigende optimisme og selvtillid for man har scoret hele otte mål i de seneste to kampe som er blevet vundet med henholdsvis 4-1 og 4-0 imod Real Sociedad og Real Valladolid.

Kampen spilles lørdag aften kl. 21.00 og vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.