Optakt: Levante - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 10.01.19

Det handler om det første af to opgør i Copa del Reys 1/8 finaler, når Barca i aften gæster Levante. Det bliver uden de største profiler, at holdet skal hente et godt resultat. Læs her vores optakt til kampen.

Med en returkamp på hånden om blot en uge, tør Valverde godt stille med et kraftigt reservespækket mandskab til aftenens udekamp mod Levante. Skulle Barca mod forventning løbe ind i problemer, bør det ikke blive værre end at tingene kan sættes på plads på Camp Nou.

Derfor er store profiler som Messi, Suárez, Piqué, Rakitic og Alba alle blevet hjemme i Barcelona og i stedet er fire mand fra B-holdet med i truppen, der ser således ud:

Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Sergi Roberto, Murillo, Lenglet, Chumi, Wagué, Miranda, Busquets, Vidal, Aleñá, Denis Suárez, Coutinho, Puig, Arthur, Dembélé og Malcom. Det er første gang at såvel Murillo som Wagué udtages for førsteholdet.

På sit pressemøde i går så Valverde frem mod en underholdende kamp. 'Vi er begge hold der scorer mange mål, men vi lukker også nogle ind. Det bliver nogle åbne kampe, selvom vi er favoritter. Levante har kvaliteterne til at gøre det farligt for os' udtalte han.

Da de to hold mødtes på samme bane for mindre end en måned siden i ligaen, vandt Barca overlegent med 0-5. Derfor var Levantes træner, Paco López, noget forsigtig på sit pressemøde i går. 'Vi vil forsøge at lave færre fejl end vi gjorde i den pågældende kamp. Der er ting vi skal gøre bedre, men vores indstilling vil være den samme' kom det fra ham.

Også Levante forventes at spare nogle af sine spillere i opgøret, da de har en svær udekamp mod Atlético de Madrid i weekenden.

Kampen fløjtes i gang kl. 21.30. Den sendes hverken på TV eller kan streames, men her på fcbarcelona.dk opdaterer vi under kampen, så man kan følge med.

.:FORSIDE:.