Optakt: Juventus - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 28.10.20

© Getty Images

I aften gælder den anden runde i Champions League gruppespillet, hvor Barca skal på en rigtig svær opgave ude mod Juventus. Læs her vores optakt til aftenens kamp, hvor Barca skal forsøge at komme sig ovenpå skuffelsen i El Clásico.

Barca går ikke ind til kampen i aften med nogen god følelse, for skuffelsen fra El Clásico i lørdags sidder nok stadig i spillerne. Modsat kom holdet flot fra start i gruppespillet for en uge siden med 5-1 sejren over Ferencvaros.

Ronald Koeman har en afbudssramt trup med til Torino, for han mangler Ter Stegen, Umtiti, Countinho og Piqué. Det betyder, at der reelt kun er to centrale forsvarsspillere til rådighed. Truppen ser således ud:

Neto, Dest, Lenglet, Araujo, Alba, Junior, Busquets, De Jong, Sergi Roberto, Puig, Aleñá, Pjanic, Messi, Pedri, Trincao, Griezmann, Dembélé, Fati, Braithwaite, Iñaki Peña og Tenas.

På sit pressemøde i går så Ronald Koeman frem mod kampen. 'Der er ikke tale om en afgørende kamp. Det er et opgør mellem to store hold, der begge ønsker at komme langt i turneringen. Derfor er det vigtigt, at vi får et godt resultat' sagde han blandt andet.

Også Juventus er ramt af en del afbud, blandt dem den coronasmittede Cristiano Ronaldo, men også nøglespillere som Chiellini og De Ligt mangler hos italienerne.

Også Juve-træner Andrea Piro holdt pressemøde i går. 'Selvom Barcelona har nogle fravær, har de store spillere. For os bliver det afgørende med motivation og beslutsomhed. Det bliver en svær, men også flot kamp' kom det fra italieneren.

Også Juventus lagde ud i gruppespillet med en sejr, da Dynamo Kiev i sidste uge blev besejret med 0-2 i Ukraine, så det er en direkte kamp om førstepladsen i gruppe G der spilles i aften.

Kampen fløjtes i gang kl. 21.00 og kan ses på TV3+.

.:FORSIDE:.