fbpx

Optakt: Inter - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 10.12.19

© Getty Images
// Champions League // Inter

Med gruppesejren i hus har Barca ikke andet end æren at spille for i aften, når de lukker Champions League gruppespillet af med udekampen mod Inter. Læs her vores optakt til aftenens kamp.

Trods lidt udfordringer på vejen sikrede Barca sig allerede førstepladsen i gruppe F i næstsidste runde. Det giver træner Enesto Valverde mulighed for at spare nogle af sine spillere, når holdet i aften møder Inter.

Det så man tydeligt resultatet af, da han udtog sin trup i går, for her lod han Messi, Piqué og Sergi Roberto blive hjemme. Derudover mangler de skadesmeldte Alba, Semedo, Dembélé og Arthur.

Det gav følgende trup: Ter Stegen, Rakitic, Busquets, Todibo, Luis Suárez, Neto, Lenglet, Wague, Griezmann, Aleñá, De Jong, Arturo Vidal, Umtiti, Junior Firpo, Iñaki Peña, Carles Pérez, Riqui Puig, Ansu Fati, Araujo og Morer.

Truppen er på 20 spillere og dermed skal to sorteres fra inden kampstart. Det er værd at bemærke, at hele seks spillere er med fra B-holdet, nemlig de seks sidstnævnte.

Det må forventes at det i større stil bliver reserverne der kommer i aktion. Sikkert er det i hvert fald, at reservekeeper Neto får debut for Barca, for det bekræftede Valverde på sit pressemøde i går.

Selvom Barca ikke har noget på spil, vil Valverde have en sejr med hjem. 'Vi er allerede kvalificeret, men vi går efter at vinde kampen. Det er vi forpligtet til overfor klubben og vores tilhængere, så vi kommer for at vinde' kom det fra ham i går.

Barca kan forvente at møde et meget opsat Inter-mandskab, for med tre point vil de være sikre på at tage andenpladsen i gruppen og dermed komme med til 1/8 finalerne. Vinder Inter ikke, bliver de overhalet af Dortmund, hvis tyskerne besejrer Slavia Prag.

På et pressemøde i går forventede Inters træner Antonio Conte ikke, at det hæmmer Barca, at de allerede har vundet gruppen. 'At skulle spille på San Siro uden pres, kan være en fordel for dem. Nogle gange kan et pres bremse dig. Vi går kampen i møde for sammen at komme videre til næste runde. Vi skal være stolte over, at vi kan afgøre det på hjemmebane' sagde han blandt andet.

Kampen i aften fløjtes i gang kl. 21.00 og kan ses på TV3+.

.:FORSIDE:.