Optakt: Granada - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 21.09.19

© Getty Images

I aften skal Barca på besøg hos oprykkere fra Granada, der de to seneste sæsoner har spillet i næstbedste række. Her skal Ernesto Valverde og hans spillere forsøge at hente sæsonens første udesejr. Læs her vores optakt til kampen.

Trods status som oprykker, ligner Granada ingen nem opgave for Barca. Holdet fra Andalusien har imponeret her i sæsonstarten, hvor de har samlet samme antal point som Barca i fire første runder, nemlig syv. På papiret er det således to jævnbyrdige hold der mødes.

Barca må dog påtage sig rollen som storfavorit og catalanerne vil med garanti løbe opsatte på banen. Her skal de nemlig have stoppet tendensen med at smide point på udebane, hvilket de har gjort i samtlige kampe på fremmed græs denne sæson mod Bilbao, Osasuna og Dortmund.

Barca må undvære de skadede Alba, Umtiti og Dembélé, mens Valverde valgte at se bort fra Aleñá og Wague, da han udtog. sin trup til opgøret i gør aftes efter træningen. Truppen ser således ud:

Ter Stegen, Neto, Semedo, Piqué, Lenglet, Todibo, Junior, Busquets, Rakitic, De Jong, Vidal, Arthur, Sergi Roberto, Messi, Suárez, Griezmann, Pérez og Fati.

Med Alba ude tegner det en startplads til Junior Firpo, mens det ventes med spænding om man får trioen med Messi, Griezmann og Suárez at se for første gang fra start i denne sæson.

På sit pressemøde i går så Valverde frem mod at møde et opsat Granada-mandskab. 'De har haft en flot sæsonstart og man kan se, at de er tændte. Oprykkere er altid farligst i starten af sæsonen. Alt det vi gør godt på hjemmebane, skal vi også gøre ude, for det er her man vinder mesterskabet' kom det blandt andet fra ham.

Granadas træner, Diego Martínez, var på sit pressemøde i går klar over, at det kan blive svært for hans spillere. 'Vi taler om et af verdens bedste hold, med nok verdens bedste spiller i truppen. Det vigtige for os er, at vi spiller med ære, er skarpe og at vores modstander ikke er det' udtalte han.

Kampen i aften fløjtes i gang kl. 21.00 og kan streames på Strive Sport.

Spil på kampen hos Youbet
- Begge hold scorer: 1,80
- Messi bliver første målscorer 3,50
- Barca vinder med tre mål eller flere: 3,50

.:FORSIDE:.