Optakt: Getafe - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 17.10.20

© Getty Images

Efter to ugers landskampspause er det igen tid til La Liga. For Barcas vedkommende betyder det en tur til den spanske hovedstad, hvor de møder Getafe. Læs her vores optakt til aftenens kamp.

I aften bliver startskuddet på et hæsblæsende program med syv kampe på tre uger, inden en ny landskampspause melder sin ankomst. Barca møder Getafe på udebane og det ligner ingen nem opgave for catalanerne.

Getafe er nemlig kommet fint fra start i denne sæsons La Liga, hvor de har hentet syv point i fire kampe og indtager en 7. plads. Det er specielt på eget græs de har været stærke, for her har de vundet over Osasuna og Betis uden at lukke mål ind.

På sit pressemøde i går understregede Ronald Koeman da også, at han ser en svær aften i møde. 'I morgen har vi en svær kamp. Vi er nødt til at spille godt og kigge efter åbningerne i spillet. Getafe spiller bedre og bedre for hver sæson og bliver en svær modstander' kom det fra ham.

Efter træningen fredag aften, udtog Koeman følgende trup til kampen: Neto, Dest, Piqué, Lenglet, Araujo, Junior, Busquets, De Jong, Sergi Roberto, Puig, Aleñá, Pjanic, Coutinho, Messi, Pedri, Trincao, Griezmann, Dembélé, Fati, Braithwaite, Iñaki Peña, Mingueza og Tenas.

Her er det værd at bemærke, at Pjanic og Junior er med. Pjanic pådrog sig ellers en rygskade i en landskamp for Bosnien i onsdags, mens Junior er tilbage fra en skadesperiode. Barca må stadig undvære de skadede Ter Stegen, Umtiti, Matheus og Alba.

For Barca handler det om at holde trit med Real Madrid, der har tre point mere i tabellen, men for en kamp mere. De hvide spiller umiddelbart inden Barcas kamp, hvor de tager imod oprykkerne fra Cádiz, så her er der næppe hjælp at hente for Barca.

Derfor vil det være tre point der kræves i aften mod Getafe, hvis ikke Barca skal se sig distanceret af de evige rivaler i kampen om mesterskabet.

Kampen i aften fløjtes i gang kl. 21.00 og kan ses på TV2 Sport X.

644x70

.:FORSIDE:.