fbpx
Annonce

Optakt: FC Barcelona - Sevilla

FCBARCELONA.DK - 04.10.20

© Getty Images
// Sevilla

Både Barca og Sevilla har indledt ligaen med to sejre ud af to mulige og i aften tørner de sammen på Camp Nou. Læs her vores optakt til opgøret, hvor Barca skal forsøge at holde fast i de gode takter.

Det er to mandskaber med selvtilliden i orden, der mødes i aften på et tomt Camp Nou. Barca har indledt ligaen med store sejre på 4-0 og 3-0 over henholdsvis Villarreal og Celta, mens Sevilla har besejret Cádiz med 3-1 og Levante med 1-0. De to klubber er de eneste der ikke har smidt point endnu i ligaen.

På sit pressemøde i går vendte Ronald Koeman det til en fordel, at Barca skal op imod et så stærkt hold som Sevilla. 'I morgen er en god kamp for os, for vi skal gøre det godt for at kunne besejre Sevilla. Det er godt at møde stærke hold for at vide, hvor vi står' sagde han blandt andet.

Holdet gennemførte en let gang træning her til formiddag og efterfølgende udtog Koeman følgende 23 spillere til opgøret:

Neto, Iñaki Peña, Dest, Sergi Roberto, Piqué, Alba, Busquets, De Jong, Riqui Puig, Aleñá, Pjanic, Coutinho, Messi, Fati, Pedri, Trincao, Braithwaite, Griezmann, Dembélé, Araujo, Mingo, Konrad og Tenas.

Barca må stadig undvære de skadesramte Ter Stegen, Umtiti og Junior Firpo, mens Todibo og Rafinha er sorteret fra. Derudover sidder Clement Lenglet ude med karantæne som følge af sin udvisning mod Celta i torsdags.

Også Sergiño Dest er udtaget, da han søndag aften fik sin spilletilladelse på plads, så han kan derfor få spilletid hvis Ronald Koeman ønsker det.

Også Sevillas træner, Julen Lopetegui, forventer en svær aften. 'Det er en kamp mod en rival der gør det godt. De har en ny træner, der er kommet ny energi og holdet viser gode ting' udtalte han i går.

En speciel detalje ved kampen er, at Ivan Rakitic vender tilbage til Camp Nou, blot en måned efter sit skifte til Sevilla. Det bliver med garanti en speciel oplevelse for kroaten og hans tidligere holdkammerater i Barca.

Kampen spilles kl. 21.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.