Optakt: FC Barcelona - Real Betis

FCBARCELONA.DK - 25.08.19

© Getty Images

I aften spiller Barca sæsonens første hjemmekamp i ligaen, hvor Real Betis lægger vejen forbi Camp Nou. Her har Barca ikke råd til at smide point efter sidste weekends nederlag mod Bilbao. Læs her vores optakt til kampen.

Barca lagde ud i denne sæsons La Liga med et 1-0 nederlag i Bilbao og derfor skal der tre point på kontoen i aften mod Betis. Alt andet vil skabe krisestemning i klubben og hos tilhængerne, selvom sæsonen kun lige er startet.

Det ser dog ikke nemt ud på forhånd, for Barca er massivt svækket i offensiven med afbudene fra Messi, Suárez og Dembélé. Det kan ikke undgå at hæmme holdets muligheder mod et opsat Betis-mandskab, der i sidste sæsons tilsvarende kamp på Camp Nou overraskende vandt med 3-4.

På sit pressemøde i går gjorde Ernesto Valverde da også opmærksom på gæsternes styrke. 'Betis er en modstander med rigtig gode spillere. De har en ny træner og har kvaliteterne til at blande sig i toppen' sagde han blandt andet.

Barca-spillerne kan dog finde motivation i, at de kan hente ind på Real Madrid, der inden denne weekend var tre point foran Barca. De hvide måtte overraskende nøjes med 1-1 mod Valladolid i går og det endda hjemme på Santiago Bernabeu.

Valverde udtog sin trup til opgøret efter lørdagens træning. Den ser således ud: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Arthur, Rafinha, Lenglet, Griezmann, Alba, Sergi Roberto, De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Carles Pérez og Ansu Fati.

Her den blot 16-årige angriber Ansu Fati den helt store overraskelse, idet han til daglig spiller for klubbens ynglingehold og kun har trænet med førsteholdet få gange.

De danske Barca-fans kan glæde sig over, at kampen kan ses direkte fra kl. 21.00 på TV2 Sport.

Spil på kampen hos Youbet
- Barca vinder med 3 mål eller mere: 3,45
- Griezmann som første målscorer: 4,35
- Barca vinder efter at have været bagud: 6,65

.:FORSIDE:.