Optakt: FC Barcelona - Osasuna

FCBARCELONA.DK - 29.11.20

© Getty Images

Efter at Atlético Madrid vandt lørdag, er der for alvor pres på Barca, når de i eftermiddag tager imod Osasuna i ligaen, men det er et afbudsramt mandskab Koeman stiller med. Læs her vores optakt til dagens kamp.

Endnu en gang er det et afbudsramt mandskab som Koeman har at arbejde med, når han i dag skal sætte hold til kampen mod Osasuna. Piqué, Umtiti, Araujo, Sergi Roberto og Fati er alle ude med skader.

Til gengæld er Sergio Busquets tilbage efter sin knæskade og han kom derfor med i den trup, som Koeman udtog i går. Den ser således ud: Ter Stegen, Neto, Dest, Lenglet, Alba, Junior, Busquets, De Jong, Pjanic, Aleñá, Puig, Matheus, Messi, Coutinho, Trincao, Pedri, Dembélé, Braithwaite, Griezmann, Peña og Mingueza.

Det er i det centrale forsvar at problemerne er størst og her bliver det måske igen til en startplads til den unge B-holdsspiller Oscar Mingueza, der gjorde det så glimrende forleden mod Dynamo Kiev.

Det må ventes at Messi og De Jong vender tilbage til startopstillingen, efter at de i onsdags sad over mod Dynano Kiev, hvor det i stor stil var reserverne der kom i spil. Derfor må det forventes at, at det bliver stamspillerne der kommer i aktion i dagens kamp.

Barca har fået en skidt start i ligaen og på sit pressemøde i går lagde Koeman ikke skjul på, hvad der er brug for  mod Osasuna. 'Der venter os en svær kamp, for Osasuna kommer for at forsvare sig godt. Vi skal kunne skabe chancer og score' kom det fra ham.

Osasuna hentede en overraskende sejr på Camp Nou i sidste sæson og deres træner Jagoba Arrasate, har troen på, at det kan ske igen. 'Ingen kan tage håbet fra os. Vi ønsker at vise, at vi er et hold der ikke er let at besejre. Når vi har gjort det én gang, hvorfor ikke én mere' udtalte han i går.

Mens Barca presses af Atléticos sejr i går, der bringer Madrid-klubben hele 12 point foran Barca, kan man i den catalanske klub glæde sig over, at Real Madrid løb ind i et sensationelt nederlag i går aftes mod Deportivo Alavés og det endda i Madrid.

Med en sejr over Osasuna vil Barca således kun være tre point efter Real Madrid, der har spillet en kamp mere. Kampen fløjtes i gang kl. 14.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.