Optakt: FC Barcelona - Napoli

FCBARCELONA.DK - 08.08.20


Det er ganske enkelt knald eller fald for Barca i aften, når de hjemme på Camp Nou tager imod Napoli i returkampen i Champions League ottendedelsfinale. Læs her vores optakt til den uhyre vigtige kamp.

Med 1-1 fra første opgør i Napoli tilbage i marts måned, står Barca indlysende med de bedste kort på hånden inden kampen i aften, både på grund af det fordelagtige udgangspunkt, men også fordi catalanerne har fordel af hjemmebane.

Alligevel er det helt åbent, for Barca møder svækket frem til kampen med kun 13 førsteholdsspillere i truppen. Vidal og Busquets har karantæne, Dembélé og Umtiti er skadesmeldt, mens Arthur som bekendt nægter at spille. Dertil kommer, at Braithwaite ikke må spille med i Champions League.

Det betyder at Quique Setién har hele ni spillere med fra B-holdet i den trup han udtog i går efter træningen. Truppen ser samlet set således ud: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Alba, Sergi Roberto, De Jong, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Ansu Fati, Araujo, Monchu, Mingueza, Konrad, Reis og Jandro.

På sit pressemøde i går var Barca-træneren da også ærlig omkring udfordringerne. 'Det havde været bedre, hvis vi havde haft alle mand, men sådan er det ikke. Vi må bruge mange spillere fra B-holdet, men sådan er vilkårene. Vi vil gøre alt hvad vi kan og håber at kunne give tilhængerne noget at glæde sig over' sagde han.

Napoli kommer til Barcelona efter en god afslutning i Serie A, men træner Gattuso møder frem med stor respekt. 'Vi ved, at det bliver meget svært for os. Vi kender Barca og ved hvilket slags hold de er og vi bliver nødt til at være skarpe såvel teknisk som taktisk i kampen. Det er måske ikke nok, men vi ved, at vi skal spille en rigtig god kamp med personlighed, og måske er det ikke engang nok' sagde han blandt andet.

Den samlede vinder går videre til slutkampene i Portugal, hvor der venter en kvartfinale allerede på fredag, hvor modstanderen bliver den samlede vinder af Bayern München og Chelsea. Det bliver med næsten 100% sikkerhed Bayern, for de vandt med 0-3 i første opgør i London.

Kampen på Camp Nou i aften fløjtes i gang kl. 21.00 og kan ses på TV3+.

Spil på kampen hos bet365
- Barca vinder med 4-0: 21,00
- Messi scorer kampens første mål: 3,50
- Kampen afgøres i forlænget spilletid: 11,00
Spil ansvarligt +18

644x70

.:FORSIDE:.