fbpx

Optakt: FC Barcelona - Granada

FCBARCELONA.DK - 19.01.20

© Getty Images
// Granada

I aften får Quique Setién debut som Barca-træner, når oprykkerne fra Granada gæster Camp Nou. Her glæder mange Barca-fans til at se, om trænerskiftet kan ses på holdets spil. Lær her vores optakt til aftenens kamp.

Der er store forventninger til holdet i aftenens kamp, efter en lang periode med utilfredshed over Ernesto Valverdes pragmatiske og resultatorienterede spillestil. Setién har forsikret om, at der er ting at han vil ændre og spørgsmålet er, om det kan ses i aftenens kamp på Camp Nou, efter blot fem dage på trænerbænken.

Det er oprykkerne fra Granada der kommer forbi. Andalusierne overraskede alle, da de i starten af sæson blandede sig i toppen af ligatabellen og sågar lå nummet et på et tidspunkt. Nu har hverdagen indfundet sig for dem og de ligger midt i tabellen. Det skyldes, at de kun har vundet to ud af deres seneste ni ligakampe.

Det ligner derfor noget nær en perfekt debutkamp for Setién, for Barca burde have alle muligheder for at folde sig ud foran deres egne tilhængere. En overbevisende indsats vil samtidig være et kæmpe rygstød til holdets nye træner, ligesom det vil skabe optimisme blandt klubbens fans.

På et pressemøde i går, forsøgte Quique Setién dog at dæmpe forventningerne om den hele store revolution. 'Det er klart, at man ikke på en uge og i den første kamp vil kunne se løsninger på det hele, men i morgen vil jeg gerne se nogle positive elementer, som vi kan bygge videre på' udtalte han blandt andet.

Det var først efter træningen her til middag, at Setién udtog truppen til kampen. Det ser således ud:

Ter Stegen, Neto, Semedo, Umtiti, Piqué, Lenglet, Alba, Junior, Busquets, Vidal, Rakitic, Arthur, Riqui Puig, Sergi Roberto, Messi, Griezmann, Fati og Pérez.

Her er det værd at bemærke, at Barca må undvære de skadede Dembélé og Suárez, samt den karantæneramte Frenkie de Jong.

Granadas træner, Diego Martínez, var forsigtig på sit pressemøde i går. 'Vi ved hvad der venter os. Vi skal være skarpe og modige og ikke være bange. Vi skal håbe vores modstander har en dårlig dag og at tingene flasker sig' kom det fra ham.

Kampens betydning fik i går et ekstra hak opad, efter at Real Madrid besejrede Sevilla med 2-1 på Santiago Bernabeu. Det resultat betyder, at Barca skal have de tre point i aften, for at holde førstepladsen i ligaen.

Setiéns debutkamp for Barca fløjtes i gang kl. 21.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.