Optakt: FC Barcelona - Chelsea

FCBARCELONA.DK - 23.07.19

Kl. 12.30 i dag spiller Barca sæsonens første træningskamp, når de møder Chelsea i den såkaldte Rakuten Cup i Tokyo. Her får man for første gang set Neto, De Jong og Griezmann i Barca-trøjen. Læs her vores optakt til kampen.

Efter blot en uges træning skal Barca i aktion i dag i Japan, hvor de deltager i hovedsponsorens turnering Rakuten Cup, der er opfundet til lejligheden. De to andre deltagere er Chelsea og japanske Vissel Kobe, der har de tidligere Barca-spillere Iniesta, Villa og Samper i truppen.

Hverken formen eller samspillet kan være på et højt niveau så tidligt på sæsonen, ikke heller hos Chelsea, så på forhånd ligner det en typisk træningskamp hvor mange spillere kommer i aktion og hvor tempoet ikke er højt hele vejen.

Det er oplagt at Valverde skifter livligt ud og for et år så man ham skifte hele holdet ud i pausen. Noget lignende kan sagtens ske igen i dag mod Chelsea.

Mest spændende bliver det at se nye Barca-spillere i aktion, nemlig Neto, De Jong og Griezmann. De får helt sikkert spilletid på et eller andet tidspunkt i opgøret.

Valverde har 26 spillere med til Japan og blandt dem er kun den unge japaner fra B-holdet, Hiroki Abe, der er tvivlsom på grund af en skade. Resten håber at komme i aktion, men 3-4 af B-holdets spillere kommer nok til at se hele kampen fra sidelinjen.

Chelsea er en særdeles kvalificeret modstander at lægge ud mod, så det er to gode hold der mødes i Tokyo og selvom det mest handler om at komme i gang i den nye sæson, står der prestige på spil.

Kampen kan streames på nettet - læs her hvordan.

.:FORSIDE:.