Optakt: Eibar - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 19.05.19

© Getty Images

Barca lukker og slukker i dag denne sæsons La Liga med udekampen mod Eibar, der ingen betydning har for slutstillingen. Barca bruger kampen som forberedelse til lørdagens pokalfinale. Læs vores optakt til opgøret her.

Barca har forlængst vundet ligaen og Eibar er sikre på at slutte på enten en 11. eller en 12. plads, så der er ikke meget at spille om for de to mandskaber, når de i eftermiddag spiller den sidste kamp i ligaens 38. runde.

På sit pressemøde i går understregede træner Ernesto Valverde dog, at kampen har stor værdi for ham. 'Eibar har ikke noget at spille for, men de spiller altid med en høj intensitet. Det er kun godt for os, så vi holder os i gang til pokalfinalen. Det er en god kamp for os, for de lader os ikke slappe af. Vi bruger kampen til at forberede os til pokalfinalen' kom det fra ham. Barca spiller pokalfinale om en uge.

Barca-træneren har dog svækket trup med til Eibar, for store profiler som Ter Stegen, Suárez, Dembélé, Coutinho og Arthur mangler på grund af skader. Truppen til kampen ser således ud:

Cillessen, Iñaki Peña, Semedo, Piqué, Umtiti, Lenglet, Todibo, Alba, Wague, Busquets, Rakitic, Vidal, Aleñá, Sergi Roberto, Puig, Carles Pérez, Messi, Malcom og Abel Ruiz.

Der er således hele fem spillere fra B-holdet med på turen til Baskerlandet.

Eibars træner, José Luis Mendilibar, mener at kampens manglende betydning, er en fordel for hans hold. 'Det er bedst for os, at de ikke er pisket til at vinde. Jeg glæder mig til at møde disse spillere og se hvordan de klarer sig på en lille bane som Ipurua. Det bliver også godt at se Messi' kom det fra ham.

Kampen fløjtes i gang kl. 16.15 og kan streames på Strive Sport.

.:FORSIDE:.