fbpx

Optakt: Celta Vigo - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 01.10.20

© Getty Images
// Celta

I aften skal Barca på sin anden opgave i ligaen denne sæson, når de gæster Celta på Balaidos i Vigo i den nordvestlige region Galicien. Læs her vores optakt til kampen, der fløjtes i gang så sent som kl. 21.30.

Barca kom glimrende fra start i ligaen i søndags, hvor Villarreal blev besejret sikkert og flot med 4-0 på Camp Nou. De gode takter skal holdet forsøge at holde fast i, når de i aften møder Celta Vigo på udebane.

Holdet fra Galicien er også kommet udmærket fra start denne sæson, med fem point efter tre runder, efter en sejr og to uafgjorte. Det indbringer dem en sjetteplads i tabellen. Samtidig er Barca advaret ved, at de ikke har vundet på Balaidos i de seneste fem forsøg.

På sit pressemøde i går så Ronald Koeman frem mod kampen. 'Vi forventer en svær kamp, for Barca har ikke vundet på banen de seneste år. Celta har spillere der er teknisk dygtige og vi skal gøre det godt, for at besejre dem' kom det blandt andet fra ham.

Efter onsdagens træning udtog Koeman følgende trup til opgøret: Neto, Piqué, Busquets, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Messi, Dembélé, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Braithwaite, Sergi Roberto, De Jong, Ansu Fati, Iñaki Peña, Riqui Puig, Konrad, Araujo, Ramos Mingo og Arnau Tenas.

Martin Braithwaite blev i går meldt klar efter sin skade og det gav ham altså en plads i truppen til kampen i aften.

Kampen spilles kl. 21.30 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.