Optakt: Borussia Dortmund - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 17.09.19

© Getty Images

I aften tager Barca hul på Champions League gruppespillet med udekampen mod Borussia Dortmund, et opgør hvor Messi endelig er tilbage i truppen efter hans lange skadesfravær. Læs her vores optakt til kampen.

En splinterny Champions League turnering skydes i gang i aften og som altid med Barca i gruppespillet og blandt storfavoritterne til at komme videre til knock-out fasen.

Barca skal på besøg hos Borussia Dortmund, der har fået en god start i Bundesligaen med en øjeblikkelig 2. plads og en dugfrisk 4-0 sejr over Bayer Leverkusen i bagagen.

For Barca handler det om at komme godt fra start i gruppespillet. Holdet har ellers ikke imponeret denne sæson  på udebane, hvor de har tabt til Bilbao og spillet uafgjort mod Osasuna.

Den gode nyhed for Barca er, at Messi er meldt klar og er blandt de 22 udtagne spillere, som Valverde har med til Dortmund. Truppen ser således ud:

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Wague, Griezmann, Alba, Aleñá, Sergi Roberto, De Jong, Vidal, Junior, Iñaki Peña, Pérez og Ansu Fati.

Fire spillere skal altså vælges fra, når truppen inden kampstart skæres ned til de tilladte 18 mand.

På sit pressemøde i går lagde Barcas træner ikke skjul på, at han forventer en svær aften for sine spillere. 'Vi møder et hold der har vundet den tyske Supercup og som er kandidat til at vinde Bundesligaen. Det er en svær kamp og en hård opgave for os, men også en god test' sagde han blandt andet.

Dortmunds træner Lucien Favre tror heller ikke det bliver let for hans hold. 'Vi skal være til stede i 90 eller 95 minutter. Vi skal forsøge at spille højt på banen, men samtidig forsvare os godt. Det vil få stor betydning' kom det fra ham i går på et pressemøde.

Kampen fløjtes i gang kl. 21.00 og kan ses på TV3+.

FÅ ET GRATIS 50 KR. FREEBET TIL YOUBET

.:FORSIDE:.