Oprykningen glippede for Barca B

FCBARCELONA.DK - 26.07.20

// Barca B

Barca B må tage endnu en sæson i 2. division B. De tabte oprykningsfinalen mod CE Sabadell, der fortjent vandt med 1-2 i et opgør, hvor Barca B slet ikke kunne få tingene til at fungere.

Det var en ren finale om oprykning, da Barca B mødte CE Sabadell i Marbella i det sydlige Spanien.

Sabadell sad totalt på de første 45 minutter og midt i halvlegen var de meget tæt på i to omgange, med først afværgede Iñaki Peña flot til hjørne og lidt efter røg bolden tæt forbi mål. Barca B kunne slet ikke få styr på spillet, men det var alligevel dem der kom foran i det 37. minut. Monchu sendte et frispark ind i feltet, hvor den gik forbi samtlige spillere og tog et opspring der snød målmanden og gik i mål. Det stod derfor ufortjent 1-0 til Barca ved pausen.

Anden halvleg var kun to minutter gammel, da udligningen kom. Det var Sabadells Alex Coch der fik hovedet på et hjørnespark og så stod det 1-1. Herefter kom Barca bedre med og det blev også til et par afslutninger, men et kvarter før tid kom Sabadell foran 1-2 på en omstilling. Fem minutter før tid troede Barcas spillere at de fik udlignet, med flaget kom op for offside. En kontroversiel kendelse, men der var ingen VAR til rådighed der kunne afklare situationen.

Barca B forsøgte febrilsk at komme tilbage i opgøret, men tingene ville ikke lykkes for dem. Sabadell forblev i kontrol til dommerens sidste fløjt og dermed glippede oprykningen for Barca B. En ærgerlig afslutning på en ellers udmærket sæson.