Opositionen raser mod udskudt mistillidsafstemning

FCBARCELONA.DK - 23.10.20

I går meldte Barca ud, at man håber at kunne holde mistillidsafstemningen mod præsident Bartomeu midt i november. Det har fået de utilfredse medlemmer op i det røde felt, for det er senere end klubbens vedtægter foreskriver.

Barcas vedtægter efterlader ikke nogen tvivl. Mistillidsafstemningen skal holdes aller senest den 2. november. Derfor skabte det straks reaktioner, da Barcas ledelse i går meldte ud, at man har tænkt sig at holde afstemningen den 15. og 16. november, hvis de catalanske myndigheder giver lov på grund af den alvorlige coronasituation.

'Hvis det bliver tilfældet, vil vi lægge sag mod ledelsen, ikke mod klubben, for at bryde klubbens vedtægter. Vi kræver at det bliver den 1. og 2. november, som er de sidste mulige dage ifølge vedtægterne, at afholde afstemningen på' kom det fra Jordi Farré i et radiointerview med Cadena Cope. Det er Farré der er initiativtageren til underskriftindsamlingen mod præsident Josep Maria Bartomeu.

Præsidentkandidaten Victor Font fulgte trop med en kommentar på de sociale medier. 'Det er en skandaløs obstruktion af medlemmernes demokratiske rettigheder og det skader Barcas interesser, for alle de beslutninger der bliver taget, kan skade klubbens fremtid' kom det fra ham.

Splittelsen er dermed total mellem præsident Bartomeu og de små 20.000 medlemmer der skrev under på, at de vil af ham.

.:FORSIDE:.