fbpx

Opgøret mod Real Sociedad ligner en nøglekamp

FCBARCELONA.DK - 20.04.22

// La Liga // Real Sociedad

I morgen aften skal Barca på en rigtig svær opgave, når de møder Real Sociedad på Anoeta, en bane hvor alle hold har det svært. Det ligner en nøglekamp for at nå målsætningen om at slutte i top 4.

Det sensationelle nederlag mod Cádiz sætter Xavi og hans spiller under et massivt pres, for hvor man før talte om muligheden for at indhente Real Madrid på førstepladsen, handler det nu udelukkende om at holde sig i top 4, så man kommer med i næste sæsons Champions League.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Sent torsdag aften skal Barca på besøg i San Sebastián til mødet med ligaens nr. 6 fra Real Sociedad. Baskerne drømmer stadig om en placering i top 4 og det mål vil komme meget tæt på, hvis de besejrer Barca. Real Sociedad har kun fem point op til Sevilla, Atlético Madrid og Barca.

En sejr til Barca vil derimod være et stort og vigtigt skridt mod en definitiv top 4 placering, for udover at en sejr på Anoeta vil kunne genskabe holdets gejst efter skuffelserne mod Frankfurt og Cádiz, vil det også betyde at 2. pladsen beholdes.

Derfor kan kampen mod Real Sociedad betegnes som en nøglekamp, for den vil give et fingerpeg om Barca kommer i fare for at nå sin målsætning om top 4.

.:FORSIDE:.