Omfanget af Carles Pérez' skade er endnu ukendt

FCBARCELONA.DK - 14.10.19

© Getty Images

Carles Pérez måtte forleden forlade den spanske U21 landsholdslejr med en skade og overlade pladsen til sin klubkammerat Ansu Fati. Barca har endnu ikke meldt noget ud om, hvor alvorlig en skade der er tale om.

Carles Pérez har været selvskreven til Spaniens U21 landshold i snart lang tid og han var også med i truppen til EM-kvalifikationskampen mod Montenegro, et opgør der spilles i morgen.

Ved træningen pådrog han sig dog en skade, som landsholdslægerne betegner som en muskelskade. Der kom dog ingen meldinger om omfanget og selvom Pérez har været hjemme i Barcelona et par dage, er der heller ikke kommet nyt fra de kanter.

Meget tyder dog på, at det er ikke alvorligt og man udelukkende valgte at sende Pérez hjem, for at problemerne ikke skulle vokse sig større.

Det er muligt at Barca melder noget ud når truppen samles senere i dag til ugens første træningssamling, efter at spillerne har kunne holde fire fridage.

Carles Pérez selv bevarede optimisme, da han kommenterede situationen i går. 'Ærgerligt at måtte forlade holdet for nogle muskelproblemer. Held og lykke til mine holdkammerater med den næste kamp mod Montenegro. Jeg hepper på jer fra Barcelona. Nu gælder det om at komme sig, for at se næste kampe i møde' skrev han.

644x70

.:FORSIDE:.