Officielt: TV2 forlænger rettighederne til La Liga

FCBARCELONA.DK - 22.04.20

© Getty Images

Onsdag eftermiddag kunne TV2 meddele, at man har forlænget rettighederne til at vise fodbold fra den spanske liga med yderligere tre år, så aftalen nu udløber efter sæsonen 2023/24.

De danske fodboldfans kan dermed glæde sig over, at det i de kommende år fortsat vil være muligt at følge Barca og resten af den spanske liga på dansk tv og på online streaming. En nyhed, som TV2's sportschef, Frederik Lauesen, er glad for at kunne annoncere.

'At vi nu får et langvarigt forhold til LaLiga, er jeg overordentligt glad for. Vi har i vores hidtil relativt korte forhold oplevet en stærkt passioneret samarbejdspartner i LaLiga. En liga, der er eksponent for både noget af det mest seværdige fodbold i Europa, og som huser en stor del af verdens største fodboldstjerner. LaLiga er på kort tid blevet en kernerettighed, som vores seere og brugere på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY har taget særdeles godt imod' udtaler han.

Selvom at det utvivlsomt er en god nyhed, at TV2 har forlænget deres rettigheder, så giver det fortsat ingen garanti for, at man kan se Barca på tv hver uge. Kanalen TV2 Sport X udvælger hver uge kampe fra den spanske og italienske liga, og her er det ikke hver gang, at Messi og co. får førsteprioritet. Det oplevede man i starten af 2020, hvor Barca flere runder i træk blev droppet til fordel for Serie A og danske Christian Eriksen i Inter.

Det vides endnu ikke hvornår spansk fodbold bliver genoptaget, men den seneste melding går på, at klubberne i La Liga starter træningen igen den 4. eller 11. maj.

644x70

.:FORSIDE:.