fbpx

Officielt: Truppen udtaget til kampen mod Pumas

FCBARCELONA.DK - 06.08.22

// Gamper // pumas

Barca er kommet med listen over de spillere som Xavi tager med til søndagens Trofeu Joan Gamper, hvor holdet møder mexicanske Pumas. Flere end 30 spillere er udtaget, blandt dem Umtiti og Braithwaite, men ikke Neto.

Truppen ser således ud: Ter Stegen, Iñaki Peña, Tenas, Dest, Piqué, Christensen, Araujo, Koundé, Eric García, Umtiti, Alba, Balde, Busquets, Pjanic, De Jong, Kessie, Pablo Torre, Sergi Roberto, Nico, Pedri, Gavi, Collado, Dembélé, Raphinha, Lewandowski, Aubameyang, Torres, Fati, Memphis, Braithwaite og Abde.

Artiklen fortsætter under annoncen


Eneste spiller fra førsteholdstruppen der mangler er reservemålmand Neto Murara, der meldes meget tæt på et skifte til Bournemouth, hvilket nok er årsagen til den manglende udtagelse.

Der var spekulationer om, at Braithwaite og Umtiti ville blive udeladt af truppen fordi de ikke indgår i planer for sæsonen, men de er altså begge blevet udtaget.

Med 31 spillere udtaget til opgøret er det indlysende at alle ikke kommer i aktion. Derfor bliver det spændende at se hvem Xavi vælger at benytte i løbet af opgøret.

Ud over at få en god gang træning og forhåbentlig vinde Trofeu Joan Gamper, handler det mest om at præsentere holdet for tilhængerne på Camp Nou.

Kampen fløjtes i gang søndag aften kl. 20.00. Desværre vises kampen ikke på dansk tv..:FORSIDE:.