Officielt: Truppen udtaget til kampen mod Napoli

FCBARCELONA.DK - 23.02.20

© FC Barcelona

Quique Setién har udtaget truppen til tirsdagens udekamp mod Napoli i Champions League. Her er samtlige disponible førsteholdsspillere som ventet udtaget og helt uventet tager Martin Braithwaite også med til Napoli.

Martin Braithwaite er ikke spilleberettiget for Barca i Champions League, men Quique Setién ønsker alligevel at have danskeren med på turen til Napoli.

Truppen til kampen ser således ud:

Ter Stegen, Neto, Iñaki Peña, Semedo, Piqué, Umtiti, Lenglet, Araujo, Junior, Akieme, Busquets, Rakitic, De Jong, Puig, Vidal, Arthur, Messi, Griezmann, Fati og Collado, samt altså Braithwaite.

Barca må som bekendt undvære de skadede Dembélé, Suárez og Alba. Heller ikke Sergi Roberto er ikke blandt de udtagne. Klubben forklarer det med en muskelskade, der forventes at holde ham ude i 3-4 uger.

Det er altså en trup på 21 spillere som Setién tager med til Napoli, så tre mand skal sorteres fra inden kampstart og blandt dem kommer helt sikkert Martin Barithwaite, da han slet ikke må spille i Champions League.

Setién har dog tydeligvis ønsket at have danskeren med på turen til Italien, så han hurtigt kan falde til og vænne sig til de nye omgivelser og holdkammerater.

.:FORSIDE:.