Officielt: Truppen udtaget til kampen mod Eibar

FCBARCELONA.DK - 17.10.19

Helt som ventet er det en omfangsrig trup Ernesto Valverde tager med til lørdagens kamp mod Eibar. Barca-træneren tager i alt 22 spillere med på turen til Baskerlandet, blandt dem Umtiti og Junior, der endnu ikke er klarmeldt.

Truppen ser således ud:

Ter Stegen, Neto, Semedo, Wagué, Todibo, Umtiti, Lenglet, Alba, Junior, Busquets, De Jong, Rakitic, Vidal, Arthur, Sergi Roberto, Aleñá, Messi, Suárez, Griezmann, Pérez, Fati og Arnau Tenas.

Reelt er der tale om, at Valverde har udtaget samtlige førsteholdsspillere, med undtagelse af de karantæneramte Piqué og Dembélé, der altså bliver hjemme i Barcelona.

Umtiti og Junior er med blandt de udtagne, selvom de endnu ikke har fået lægernes klarmelding efter deres skadespauser, men den forventes at komme i morgen fredag.

Valverde har også B-holdets Carles Pérez med samt Ansu Fati fra ynglingeholdet Juvenil A. Han får uventet selskab af sin holdkammerat, den kun 18-årige målmand Arnau Tenas.

Truppen rejser til Eibar allerede i aften og tilbringer hele fredagen i Baskerlandet, hvor der også er planlagt en træningsasamling. Lørdagens kamp fløjtes i gang kl. 13.00.

.:FORSIDE:.