Officielt: Startopstillingen mod Juventus

FCBARCELONA.DK - 28.10.20

© Getty Images

Ronald Koeman har offentliggjort sin startopstilling til aftenens svære udekamp mod Juventus. Her vælger han at give Griezmann en ny chance, og også Pedri og Pjanic er med fra start. Se her hvem der ellers starter inde.

Startopstillingen ser således ud: Neto, Sergi Roberto, Araujo, Lenglet, Alba, De Jong, Pjanic, Messi, Dembélé, Griezmann og Pedri.

På bænken sidder Dest, Junior, Busquets, Puig, Aleñá, Trincao, Fati, Braithwaite, Iñaki Peña og Tenas.

Koeman ændrer på flere pladser i forhold til de seneste kampe. Oplagt er det at Araujo starter inde, for Piqué er blevet hjemme i Barcelona med karantæne.

Sergi Roberto vender tilbage som højre back og det sender nyankomne Dest ud på bænken, efter to ellers udmærkede kampe fra hans side. På midten bliver der en pause til Busquets og hans plads overtages af Pjanic, der netop skiftede fra Juventus inden sæsonen.

I front vender Griezmann tilbage efter to kampe på bænken og Koeman overrasker også ved at have Dembélé med på bekostning af den formstærke Ansu Fati. Mindre overraskende er at Pedri starter inde, for Coutinho er ude med en skade.

Juventus starter kampen således: Szczesny, Demiral, Bonucci, Danilo, Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Kulusevski, Ramsey, Dybala og Morata.

Kampen starter kl. 21.00 og kan ses på TV3+.

.:FORSIDE:.