Officielt: Startopstillingen mod Dynamo Kiev

FCBARCELONA.DK - 24.11.20

Ronald Koeman har en særdeles afbudsramt trup med til aftenens kamp mod Dynamo Kiev og det kan ses på hans opstilling, hvor det i stort omfang er reserverne der starter inde, blandt dem Martin Braithwaite.

En startopstilling uden spillere som Piqué, Sergi Roberto, Busquets, Messi, Fati og De Jong er et særsyn, men det bliver tilfældet mod Dynamo Kiev i aften, for ingen af de nævnte spillere er med holdet i Kiev.

Ronald Koemans startopstilling ser således ud: Ter Stegen, Dest, Lenglet, Mingueza, Junior, Pjanic, Aleñá, Trincao, Coutinho, Pedri og Braithwaite.

På bænken sidder Neto, Alba, Puig, Matheus, Griezmann, Dembélé, Konrad og Iñaki Peña.

Det bliver debut til Mingueza i det skadesplagede forsvar, hvor Koeman vælger at spare Alba og give pladsen til Junior. Som ventet er Dest med i fraværet af Sergi Roberto.

På midtbanen bliver det til sjælden spilletid for Aleñá og det kan samme kan man sige om Martin Braithwaite i front, hvilket sender Griezmann ud på bænken, hvor også Dembélé tager plads.

Det er således i stor stil reserverne der skal klare opgaven i aften. Koeman kunne have valgt at bruge Alba, Griezmann og Dembélé, men vurderer altså at de har brug for en pause, akkurat som Messi og De Jong, der er blevet hjemme i Barcelona.

Kampen fløjtes i gang kl. 21.00 i aften og kan ses på TV3 Sport.

.:FORSIDE:.