Officielt: Startopstillingen mod Celta

FCBARCELONA.DK - 11.01.18

Ernesto Valverde har sin startopstilling klar til aftenens vigtige pokalopgør mod Celta på Camp Nou. Her tager Barca-træneren ingen chancer, efter at første kamp i Vigo endte 1-1.

Som forsvarende pokalmestre vil det være en skuffelse af dimensioner, hvis Barca skulle ryge ud allerede i 1/8 finalen, hvor de møder Celta over to kampe. Første opgør endte som nævnt 1-1 og derfor har Barca brug for en sejr i aftenens opgør, hvis de vil videre i turneringen.

Derfor vælger Valverde som ventet at stille med et slagkraftigt mandskab, der ser således ud:

Cillessen, Semedo, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Gomes, Messi og Luis Suárez.

På bænken sidder Ter Stegen, Vermaelen, Digne, Sergi Roberto, Paulinho, Dembélé og Arnaiz, mens Aleñá er sorteret helt fra.

Cillessen får som sædvanlig pladsen i målet når det gælder Copa del Rey, men ellers er der næsten tale om stærkest mulige opstilling. Det er reelt kun Dembélé der mangler og i stedet er der blevet plads til André Gomes. Det ligner såldes en 4-4-2 opstilling.

Celta indleder opgøret med følgende formation: Sergio Alvarez, Hugo Mallo, Sergi Gómez, Fontàs, Jonny, Wass, Lobotka, Pablo Hernández, Pione Sisto, Iago Aspas og Maxi Gómez.

Returkampen mod Celta fløjtes i gang kl. 21.30 og kan ses direkte på Eurosport 2. Opgøret kan streames direkte her.

.:FORSIDE:.