Officielt: Sergi Roberto er skadet i højre knæ

FCBARCELONA.DK - 20.10.19

© Getty Images

Det ligger nu fast, at det var en skade der tvang Sergi Roberto til at forlade kampen i går mod Eibar. Barca har officielt bekræftet, at catalaneren har forstrukket et ledbånd i højre knæ og det er uvist, hvornår han er klar igen.

Allerede inden at kampen mod Eibar var fløjtet af meldte Barca ud, at udskiftningen af Sergi Roberto i pausen skyldtes, at han følte ubehag i højre knæ. I stedet kom Nelson Semedo på banen.

Da Barcas spillere vendte hjem til Barcelona i går aftes, blev catalaneren straks kørt til undersøgelse på en lægeklinik. Her konstaterede man, at han har forstrukket et ledbånd.

Umiddelbart er der ikke tale om nogen alvorlig eller langvarige skade, men den gør Sergi Roberto mere end tvivlsom til onsdagens Champions League kamp mod Slavia Prag. Barca nøjedes som sædvanlig at melde ud, at skadens udvikling vil afgøre, hvornår han kan spille igen.

Det bliver helt sikkert ikke i næste weekend, for her kan Barcas spillere holde en usædvanlig pause på grund af den aflyste Clásico mod Real Madrid.

.:FORSIDE:.