fbpx

Officielt: Samuel Umtiti har brækket foden!

FCBARCELONA.DK - 17.01.22

// Samuel Umtiti

ps5 art


Barca skriver i en pressemeddelelse mandag eftermiddag, at Samuel Umtiti under dagens træning kom galt af sted og pådrog sig et brud på højre fod. Klubben meddeler, at franskmanden nu skal opereres.

I pressemeddelelsen skriver Barca, at Samuel Umtiti under mandagens træning på Ciutat Esportiva kom galt af sted og brækkede en knogle på ydersiden af højre fod. Der er tale om den femte mellemfodsknogle, som forbinder lilletåen med foden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derudover meddeler klubben, at den franske forsvarsspiller skal opereres for skaden og at operationen finder sted allerede tirsdag. Den vil blive udført af Doktor Antoni Dalmau under supervision af Barcas lægestab. Barca vil usende en ny pressemeddelelse når operationen er foretaget.

Skaden til Samuel Umtiti kommer som en særdeles dårlig nyhed for Barca i bestræbelserne på at leje franskmanden ud. Catalanerne har som bekendt forlænget kontrakten med Umtiti med en tilhørende lønnedgang, så man kunne gøre det nemmere at leje ham ud. Den plan er noget gået i vasken for det igangværende transfervindue.

.:FORSIDE:.