Officielt: Ronaldo spiller ikke mod Barca

Jacob Møller Nielsen - 27.10.20

© Getty Images

Juventus' ubestridte stjernespiller Cristiano Ronaldo blev tirsdag aften igen testet positiv for coronavirus og er ude af onsdagens opgør mod Barcelona. Dermed må duellen mellem Messi og Ronaldo vente til senere i år.

Cristiano Ronaldo spiller ikke med, når Barcelona og Juventus i morgen spiller det andet Champions League-opgør i sæsonen. Det er konklusionen efter at Ronaldo her til aften er blevet endnu engang er blevet testet positiv for coronavirus.

Dermed må Juventus altså undvære superstjernen til gruppespillets topopgør. Et fravær, som må siges at være en stor svækkelse for den italienske topklub. For Barcelona må det siges at være en god nyhed, da chancerne for at tage fra opgøret med de tre point bliver højere med portugiserens udeblivelse.

Alligevel er det nok ikke udelukkende en god nyhed for alle Barca-fans og fodbold-fans generelt, da mange nok gerne havde set Messi og Ronaldo stå overfor hinanden endnu engang. Måske endda en af de sidste gange inden de to superstjerner trækker sig fra fodbolden.

Grundet coronavirusset skulle det altså ikke blive i denne omgang, at tidens to største stjerner igen skulle stå overfor hinanden. Til gengæld er der mulighed for at de igen kan stå ansigt til ansigt, når de to klubber skal mødes i gruppespillet igen senere på året.

.:FORSIDE:.