Officielt: Returkamp mod Napoli spilles på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 09.07.20

© Getty Images

Her til aften meldte UEFA officielt ud, at det er besluttet, at de fire sidste returkampe i Champions League 1/8 finaler spilles de steder det oprindeligt var planlagt. Det betyder at Barca får fordel af hjemmebane mod Napoli.

Kun fire af de otte returkampe i Champions Leagues 1/8 finaler blev spillet, inden at corona lukkede for al fodbold. Barca skulle have taget imod Napoli den 18. marts, efter at de to hold havde spillet 1-1 i Italien i det første opgør.

Lige siden har det været usikkert, hvordan de sidste kampe skulle spilles. UEFA har besluttet at Champions League skal afvikles som en slutrunde i Portugal, men først skal man finde de fire sidste deltagere.

Der herskede længe tvivl om UEFA også ville henlægge de fire udsatte 1/8 finaler til Portugal, men i dag blev det besluttet, at kampene spilles på de stadions hvor det hele tiden var planlagt. Dermed får Barca fordel af hjemmebane mod Napoli, men kampen spilles uden tilskuere.

Det er en rigtig god nyhed for Barca, for selvom de ikke får opbakning fra egne fans på Camp Nou, vil det altid være en fordel at spille på hjemmebane fremfor en neutral bane.

Det er endnu uvist præcist hvornår Barcas kamp spilles, men det bliver enten den 7. eller 8.  august. Lykkes det Barca at klare sig videre, spilles kvartfinalerne fra den 12. til den 15. august, med en kamp hver dag. De afgøres over én kamp, hvor de fire vindere spiller semifinaler den 18. og 19. august. Finalen spilles den 23.august på Estadio Da Luz i Lissabon.

I morgen trækkes der lod til de afgørende kampe i Champions League.

.:FORSIDE:.