Officielt: Ramon Planes tager over for Abidal

Anders Lang Jensen - 19.08.20


Tirsdag bekræftede Barca, at man i samarbejde med Eric Abidal har valgt at ophæve kontrakten med øjeblikkelig virkning. Nu bekræfter Barca så at franskmandens assistent, Ramon Planes, overtager jobbet som sportsdirektør.

Ramon Planes kom til Barca i sommeren 2018 i rollen som assisterende sportsdirektør for Eric Abidal på Camp Nou. Planes kom til Barca fra Getafe og med yderligere erfaring fra engelske Tottenham. Nu træder han dog et skridt op og overtager sportsdirektør-rollen i klubben. Det melder Barca i en pressemeddelelse.

Barca-præsident Josep Maria Bartomeu fortalte tirsdag, at Eric Abidal selv havde ønsket at stoppe med det samme i Barca. Afløseren lå dog ikke længere væk end at ledelsen vurderede, at man havde et stærkt kort internt i klubben allerede – altså 52-årige Ramon Planes.

Det bliver dermed Ramon Planes, som sammen med den nyudnævnte cheftræner, Ronald Koeman, skal tage beslutningerne denne sommer. De skal sammen bestemme, hvilke spillere der skal hentes til klubben og hvilke spillere der skal sælges.

644x70

.:FORSIDE:.