Breaking: PSG bekræfter interesse for Lionel Messi!

FCBARCELONA.DK - 18.01.21Lionel Messis fremtid bliver afgjort til sommer, hvor hans nuværende kontrakt udløber med Barca. Nu erkender franske PSG offentliggjort, at man er interesserede i at hente argentineren til Paris.

Det er i et interview med France Football, at sportsdirektøren i Paris Saint-Germain, Leonardo, bekræfter interesseren for Lionel Messi. Han bekræfter, at man er klar til at forhandle med argentinerens bagland.

'Store spillere som Messi vil altid være på ønskelisten i PSG. Det er ikke det rigtige tidspunkt at tale om det nu eller at drømme om det. Vi har endnu ikke sat os ned for at forhandle, men vi har en stol reseveret til det. Fire måneder i fodbold er en uendelighed - især i disse tider. Alt kan ske' sagde Leonardo.

Der har tidligere været rygter om, at Messi kunne vælge et klubskifte til PSG til sommer, hvor han ville blive genforenet med Neymar. Netop brasilianeren har for nyligt udtalt, at han vil spille sammen med Messi til næste sæson.

Til historien hører dog også, at storfavoritten til at vinde præsidentvalget i Barca, Joan Laporta, forleden udtalte, at Messi ønsker at blive i Barca. Det bliver derfor særdeles spændende at se, hvad der sker i sommerens transfervindue.

.:FORSIDE:.