fbpx
Annonce

Officielt: Pedri, Mingueza og García skal til OL

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.06.21

// Pedri // Eric Garcia // Mingueza // Olympiske Lege


De Olympiske Lege nærmer sig og der er selvfølgelig Barca-spillere med i den spanske OL-trup. U21-landstræner Luis de la Fuente har udtaget Pedri, Oscar Mingueza og Eric García til det olympiske landshold, som skal repræsentere Spanien.

Sidste sommer skulle De Olympiske Lege have været afholdt, men legene blev udsat med et år på grund af corona-pandemien. Nu afholdes legene i stedet denne sommer, hvor fodboldturneringen skydes i gang den 21. juli, mens den slutter den 7. august.

Pedri, Oscar Mingueza og Eric García får dermed muligheden for at blive olymiske atleter, da de er en del af den 22-mand store trup, som Luis de la Fuente har udtaget til sommerens store begivenhed. OL afholdes i den japanske hovedstad Tokyo.

Det spanske OL-landshold samles den 30. juni forud for deres træningslejr i Benidorm. Den 13. juli rejser de til Kobe i Japan for at spille en træningskamp mod værtsnationen den 18. juli. Senere rejser de til deres base i Sapporo forud for gruppespilskampene mod Egypten, Australien og Argentina.

Der venter dermed en stor oplevelse for de tre Barca-spillere, men samtidig vil det også blive en ekstra travl sommer for Pedri og Eric García, som i øjeblikket er aktive for det spanske landshold ved EM-slutrunden, hvor de er videre til kvartfinalen.

Fodboldspillerne ved OL må som bekendt maksimalt være 23 år gamle. Dog må hver nation have tre spillere over 23 år i truppen.

.:FORSIDE:.