fbpx

Officielt: Nu må der være 60.000 på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 28.09.21

// Camp Nou // El Clásico

De catalanske myndigheder har denne tirsdag meddelt, at man fra weekenden hæver grænsen for tilskuere på de catalanske stadions fra 40% til 60%. Det betyder, at der til den kommende El Clásico må være 60.000 tilskuere på Camp Nou.

Det går fortsat den rette vej i forbindelse med coronapandemien, vis aftagende effekt så småt tillader europæisk fodbold at vende tilbage til normale tilstande. Det gælder også i Catalonien og Spanien, hvor tallene forbedres uge for uge.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Netop den positive udvikling gør nu, at de catalanske myndigheder fra den kommende weekend hæver grænsen for antal tilskuere på de catalanske stadions. Man hæver grænsen fra de nuværende 40% til 60%, hvilket betyder, at der må være 60.000 fans på Camp Nou.

Den nye grænse betyder, at der til den kommende El Clásico mod Real Madrid den 24. oktober må Camp Nou må være 60.000 tilskuere. Det samme gælder i de to kampe inden mod Valencia i den spanske liga den 17. oktober og mod Dynamo Kiev i Champions League den 20. oktober. Det er en særdeles god nyhed for Ronald Koemans tropper, som får brug for alt den opbakning de kan få.

I nogle spanske regioner er det ikke udelukket, at mydighederne inden længe vil fjerne grænsen helt og tillade 100% af kapaciteterne på stadion. I den sydspanske region Andalusien har man set den største fremgang i Spanien i forhold til bekæmpelsen af corona og her kan man meget vel som de første få lov til at tillade fulde stadions.

.:FORSIDE:.