Officielt: Messis liv laves som cirkusforestilling

Anders Lang Jensen - 11.10.18

Vejen til at blive verdens bedste fodboldspiller har ikke været uden bump på vejen for Lionel Messi. Historien om den lille dreng, der voksede sig til verdens bedste fodboldspiller, bliver nu en del af en verdenskendt cirkusforestilling.

Det canadiske cirkus Cirque du Soleil, der i øvrigt kan kalde sig for klodens største af slagsen, har nemlig bekræftet, at de laver en speciel udgave af deres forestilling baseret på Lionel Messis liv. På Cirque du Soleils hjemmeside skriver de følgende:

'Showet vil være inspireret og baseret på den fantastiske fortælling om et utroligt talent og udfoldelsen af en legende indenfor fodbolden, som personificerer den unikke ånd omkring hans sport' fremgår det på hjemmesiden.

På Messis egen Instagram-profil fortæller han også om samarbejdet. 'Jeg er stolt af at offentliggøre showet med Cirque du Soleil i 2019 baseret på historien om mit liv og min passion for fodbold' lyder det fra Messi, der også lagde et billede op af sig selv iført en trøje med Cirque du Soleil på.

Messi har også lagt en video om, hvor han jonglerer med en lille bold. Se videoen her:

.:FORSIDE:.