Officielt: Messi ude i 3 uger med brud på arm

FCBARCELONA.DK - 20.10.18

FC Barcelona har netop udsendt en pressemeddelelse hvor ma bekræfter, at Lionel Messi har pådraget sig et brud på højre arm og at der venter en pause på tre uger. Argentineren går dermed glip af El Clásico.

Messi landede som bekendt forkert på sin højre arm efter 17 minutter af lørdagens kamp mod Sevilla og måtte lade sig udskifte i store smerter. Argentineren blev straks undersøgt at klubbens læger og her kunne man slå fast, at Messi har fået et brud på højre underarm.

Barca meddeler, at Messi vil være ude i tre uger. Der der er tale om et brud på armen må det siges at være billigt sluppet. Desværre vil argentineren gå glip af adskillige vigtige kampe - heriblandt lørdagens El Clásico mod Real Madrid, samt de to kampe i Champions League mod Inter.

Med tre ugers pause betyder det, at Messi kan være tilbage til hjemmekampen i ligaen den 11. november mod Real Betis. I den efterfølgende runde skal Barca på en svær opgave på udebane mod Atlético Madrid, hvor Messi altså hvis alt går som ventet kan være med.

.:FORSIDE:.