fbpx

Officielt: Memphis har pådraget sig en lårskade

FCBARCELONA.DK - 09.12.21

// Jordi Alba // Memphis Depay

ps5 art


Skadesproblemerne fortsætter med at forfølge Barca. Her til aften har Barcas læger meldt ud, at Memphis Depay har pådraget sig en lårskade, samt at Jordi Alba også har problemer med et lår.

Ulykkerne står nærmest i kø for Barca og der er ikke meget at glæde sig over i øjeblikket. Derfor kom det som en rigtig skidt nyhed, at Memphis nu også er skadet.

Artiklen fortsætter under annoncen


At Alba er skadet er ingen overraskelse, for han måtte udgå af opgøret mod Bayern allerede efter en halv time. Her satte han sig ned og tog sig til højre baglår. Klubbens læger betegner det ikke som en skade, men som noget der generer, så måske det blot er en overbelastning.

Memphis spillede derimod alle kampens 90 minutter, men i slutfasen så man hollænderen tage sig til venstre baglår. I dag kom meldingen om, at der er tale om en egentlig skade. Lægerne fortæller ikke hvor alvorlig den er eller hvor lang pause der forventes.

Det er en rigtig skidt nyhed at Memphis nu også er skadet, selvom han har haft store problemer med sit spil. Nu står Xavi igen at mangler angribere, for også Fati, Agüero og Braithwaite er ude med skader.


.:FORSIDE:.