Officielt: Marc Cucurella udlejes til Getafe

FCBARCELONA.DK - 19.07.19

© Getty Images

Marc Cucurella fortsætter karrieren i Madrid-klubben Getafe, efter at have være udlejet til Eibar den forgangne sæson. Noget overraskende er der tale om en endnu en lejeaftale, hvor Getafe har sikret sig en forkøbsret.

Det er ikke mange dage siden at Barca hentede Cucurella hjem fra Eibar ved at udnytte sin tilbagekøbsret på 4 mio. euro. Planen var ikke at bruge ham på førsteholdet, men i stedet at sende ham videre med en fortjeneste.

Der var hurtigt spekulationer om, at Getafe var klar med 8 mio. euro for kantspilleren, men det viser sig ikke at være korrekt.

Barca har nemlig officielt meldt ud, at man lejer Cucurella ud til Getafe for den kommende sæson. Madrid-klubben har samtidig fået en forkøbsret på 6 mio. euro til næste sommer. Der er spekulationer om, at Getafe har forpligtet sig til at købe for 6 mio. euro om et år, men det Barca ikke bekræftet.

Derimod ligger det fast, at Barca har sikret sig 40% af en eventuel salgssum, hvis Getafe udnytter sin forkøbsret og senere sælger ham videre.

Det kommer som en overraskelse at Barca vælger en ny lejeaftale, men håbet er sikkert, at Cucurella kan indbringe en pæn sum senere i karrieren, hvis hans gode udvikling fra sidste sæson fortsætter.

.:FORSIDE:.