fbpx
Annonce

Officielt: Luuk de Jong forsætter ikke i Barca

Simon Arun Vrábel - 30.06.22

// Luuk de Jong

I en besked på Twitter siger hollænderen farvel til klubben og bekræfter dermed at han ikke længere forsætter på Camp Nou i den kommende sæson. I sit korte ophold nåede De Jong at score flere afgørende mål.

Hollandske Luuk De Jong fik kun et meget kort ophold i Barca, men den høje angriber efterlader  et positivt indtryk hos flere tilhængere. De Jong kan nemlig bryste sig af flere afgørende mål for catalanerne og man kan derfor tale om, at hans halve sæson i klubben ikke har været forgæves.

Artiklen fortsætter under annoncen


Navnet Luuk de Jong fik mange til at spærre øjnene op da han på sidste dag af vinterens transfervindue blev præsenteret som Ronald Koemans løsning til angrebet. Koeman var i forvejen presset på både resultaterne og af den nye klubpræsident Joan Laporta og indkøbet af Luuk de Jong gjorde blot ondt værre.

De Jong blev ingen stor succes under Koeman hvorimod Xavi formåede at få det bedste ud af den høje hollænder. Under Xavi blev Luuk de Jong nemlig brugt som en targetman som man skød høje bolde ind imod hvis man i kampens sidste minutter desperat jagtede point. Resultatet af denne strategi bar i den grad frugt.

Luuk de Jong har nemlig scoret seks mål for catalanerne i 21 kampe og blandt de seks mål indgår et mål i 92. minut imod Levante som gav holdet alle tre point. Dertil et mål i 96. minut som sikrede en uafgjort imod rivalerne fra Espanyol, et udlignende mål imod Real Madrid og et kampafgørende mål imod Mallorca.

Hollænderen siger derfor også farvel til Barca i et tweet med teksten: ’Culers, det har været en speciel rejse. Jeg ønsker jer alt det bedste i fremtiden’.

Luuk de Jongs egen fremtid er endnu uvis på trods af, at de seneste meldinger har gået på et oversøisk eventyr i Mexico eller USA.

.:FORSIDE:.