Officielt: Valverde fredet indtil pokalfinale

FCBARCELONA.DK - 14.05.19

© Getty Images

I en pressemeddelelse sent i går aftes slog Barcas ledelse fast, at det nu handler om at fokusere på pokalfinalen den 25. maj. Dermed freder de Ernesto Valverde, men spørgsmålet er hvad der sker derefter.

Pressemeddelsen kom efter et bestyrelsesmøde og lyder således:

'Bestyrelsen deler alle Barca-tilhængeres skuffelse over førsteholdets exit af Champions League.

Bestyrelsen vil gerne takke de medlemmer, fanklubber og tilhængerne der rejste til Liverpool for at støtte holdet. Samtidig vil vi gerne sende en stor tak til alle de medlemmer og tilhængere der mødte op søndag på Camp Nou for opmuntre holdet i ligakampen mod Getafe.

Bestyrelsen har besluttet, at alle klubbens kræfter skal bruges på at forberede og spille finalen i Copa del Rey den 25. maj. Derfor beder betyrelsen om den maksimale støtte fra medlemmer, fanklubber og tilhængere, med målet om at klare denne udfordring'.

Pressemeddelsen kan næsten kun læses på den måde, at man ikke ønsker at tage drastiske beslutninger før sæsonen er slut, hvilket vil sige efter pokalfinalen. Dermed kommer en en eventuel fyring af Valverde ikke på tale lige nu.

Det mest interessante i pressemeddelsen er nok, at bestyrelsen ikke udtrykker sin tillid til Ernesto Valverde eller bekræfter, at han også fortsætter den kommende sæson. Det kan kun være fordi man, at man holder alle muligheder åbne.

.:FORSIDE:.