fbpx

Officielt: Her er trøjenumrene for sæsonen 2020/21

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.09.20

© Getty Images
// Trøjer

Barcas trøjenumre for denne sæson tager form. Griezmann overtager trøje nummer 7 efter at have båret nummer 17 og Phillippe Coutinho får sit gamle trøjenummer 14 tilbage. Se her oversigten over trøjenumrene for denne sæson.

De nye spillere Pjanic, Trincao og Pedri har også fået et nummer. Pjanic tager Arthurs nummer 8, Trincao overtager nummer 17 og Pedri får nummer 16. Dermed ser det ud til, at både Trincao og Pedri bliver i Barca i denne sæson med deres nummer på førsteholdet. For nylig stod det også klart, at Ansu Fati fik nummer 22.

Imidlertid er der stadig nogle vigtige ledige trøjenumre.  Nummer 2, 4 og 9 er ledige efter salgene af Nelson Semedo, Ivan Rakitic og Luis Suárez. Dertil er nummer 25 også ledig, så Barcas trup består af 21 førsteholdsspillere lige nu.

I mellemtiden kan nummer 12 og 23 blive ledige, da Barca vil sælge Rafinha og Samuel Umtiti. Det er også værd at bemærke, at spillere som Matheus Fernandes, Rique Puig og Ronald Araujo ikke har fået et trøjenummer på førsteholdet. Matheus ventes at skifte på en lejeaftale, mens Riqui Puig og Araujo stadig vil være registreret på B-holdet, men spille med førsteholdet.

Barca har indtil den 5. oktober til at sikre sig nye spillere, så der er chancer for, at de nytilkomne spillere vil få et nummer på førsteholdet. Det ventes at Barca sikrer sig Sergino Dest, Eric Garcia samt en ny angriber. Der kan også stadig rejse spillere og efterlade sig et trøjenummer.

Det er værd at bemærke, at Riqui Puig ikke er med på listen og det er endnu et tegn på, at midtbanespilleren ikke kan forvente en fast plads i førsteholdstruppen. Heller ikke Ronald Araujo har endnu fået tildelt en trøje.

Her kan du få overblikket over de spillere, der indtil videre har fået et nummer på førsteholdet:

1: Ter Stegen
2: --
3: Gerard Piqué
4: --
5: Sergio Busquets
6: Carles Aleña
7: Antoine Griezmann
8: Miralem Pjanic
9: --
10: Lionel Messi
11: Ousmane Dembele
12: Rafinha Alcántara
13: Neto Murara
14: Philippe Coutinho
15: Clement Lenglet
16: Pedri Rodíguez
17: Francisco Trincao
18: Jordi Alba
19: Martin Braithwaite
20: Sergi Roberto
21: Frenkie de Jong
22: Ansu Fati
23: Samuel Umtiti
24: Júnior Firpo
25: --

.:FORSIDE:.