Officielt: Her er dommeren til lørdagens El Clásico

FCBARCELONA.DK - 08.04.21


Torsdag eftermiddag satte det spanske ligaforbund navn på dommeren til lørdagens El Clásico i Madrid mellem Real Madrid og Barca. Her bliver det den altid omdiskuterede Mateu Lahoz, som skal dømme opgøret.

Lørdagens El Clásico kan meget vel blive afgørende for det spanske mesterskab, da Barca og Real Madrid netop nu kun er henholdsvis et og tre point efter Atlético Madrid på førstepladsen. I kampen bliver det uden tvivl de små detaljer og marginaler, som kan afgøre resultatet.

Torsdag blev det så offentliggjort, at det bliver den kontroversielle dommer Mateu Lahoz, som skal dømme kampen i Madrid. Lahoz er en berygtet dommer, som adskillige spillere ikke bryder sig om, og som ofte virker til at sætte sig selv unødigt i fokus. Den spanske dommer er dog en af de mest erfarne og rutinerede dommer på den iberiske halvø, og dømte forleden Champions League kampen mellem Bayern og PSG.

Det bliver sjette gang, at Mateu Lahoz skal dømme et opgør mellem Real Madrid og Barca. Lørdagens El Clásico spilles klokken 21.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.