fbpx

Officielt: Gavi forlænger med Barca frem til 2026!

FCBARCELONA.DK - 14.09.22

// Gavi

Onsdag formiddag kunne Barca levere en længe ventet nyhed, da man offentliggjorde, at man har forlænget kontrakten med Gavi frem til 2026. Den talentfulde midtbanespiller får en frikøbsklausul på 1000 millioner euro.

Forlængelsen af Gavi har som bekendt trukket ud på grund af de økonomiske udfordringer i Barca, men denne onsdag formiddag blev forlængelsen endelig en realitet. Det kunne Barca offentliggøre i en pressemeddelelse kort før middag.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca meddeler, at man er nået til enighed med Gavi om en kontraktforlængelse frem til 2026 og at han får en frikøbsklausul på 1000 millioner euro, hvilket svarer til næsten 7,5 milliarder danske kroner.

Derudover meddeler klubben, at Gavi torsdag fra klokken 18.00 vil underskrive sin nye kontrakt på Camp Nou sammen med Joan Laporta. Det vil ske på banen og der er åbne døre for tilhængerne. Her vil både Gavi og Laporta gribe mikrofonen og sætte ord på den nye aftale.

Med kontraktforlængelsen bliver Gavi nu på officiel vis en del af førsteholdet og vil fra den 1. januar, når transfervinduet åbner, skifte til trøje nummer 6.

.:FORSIDE:.