Officielt: Frankfurt har købt Luka Jovic i Benfica

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.04.19

© Getty Images

Eintracht Frankfurt har i går købt Barca-emnet Luka Jovic fri af kontrakten med Benfica. Det bekræfter tyskerne i dag på deres hjemmeside. Købet var ventet, da de havde en købsoption på den nu tidligere Benfica-spiller.

Jovic har siden 2017 været udlånt til Frankurt fra den portugisiske hovedstadsklub, men det er først for alvor i denne sæson han har slået sit navn fast for den tyske klub, som han har scoret massevis af mål for.

Frankfurt havde i forbindelse med lejeaftalen sikret sig en købsoption, som de altså nu har udnyttet, hvilket også var ventet, at de ville gøre, så købet kommer ikke som den store overraskelse.

Barca er længe blevet meldt som interesserede i at købe Jovic til sommer, hvilket spillerens far selv for nylig bekræftede i et interview. De seneste meldinger går dog på, at Barca skulle have trukket deres interesse i den unge angriber tilbage.

Det hænger måske sammen med, at der i de seneste dage i Tyskland har været forlydender om, at Jovic selv skulle være klar på at fortsætte karrieren i Tyskland en sæson mere, fordi han skulle være usikker på, om han vil få nok spilletid i en stor klub som Barca.

Den serbiske landsholdsspiller har nu i hvert fald rig mulighed for at fortsætte karrieren i Frankfurt.

.:FORSIDE:.